Сава насеље добило ново игралиште
субота, 12 август 2017 00:00

Дечија радост забележена је и у насељу Сава јер је његова зелена површина обогаћена омиљеним реквизитима малишана. Просторе за игру уредило је Јавно предузеће за заштиту и унапређење животне средине општине Обреновац.

Поставили смо кућицу са тобоганом ,њихалице, клацкалице, љуљашке ,мобилијар је распоређен на две површине како би малишани имали простор за игру у читавом насељу. Поред тога средили смо спортски терен за кошарку и поставили смо нови мобилијар,  у питању су нове канте и клупе - рекла је Маријана Џомбић испред Јавног предузећа за заштиту и унапређење животне средине.

Поред овог дечијег игралишта у наредном периоду планирамо исто да уредимо недалеко одавде у насељу Ројковац још једно игралиште, поред тог дечијег игралишта у плану нам је постављање мобилијара и за старије суграђане. Ово је један од примера како Месна заједница Рвати сарађује са јавним предузећима и са Градском општином која нам излази у сусрет -рекао је председник Месне заједнице Рвати Урош Шормаз.

 

Данас се у целом свету обележава Међународни дан младих и са овог игралишта желимо да пошаљемо две поруке, прва је да је доказ када млади добију шансу као што је младо руководство у Јавном предузећу за заштиту и унапређење животне средине и младо руководство у Месној заједници,  да све жеље становника могу бити остварене са обзиром на њихову заједничку посвећеност. И Уроша, Маје и Славка и свих осталих људи који су и у Савету месне заједнице и у јавном предузећу и да на тај начин можемо пружити прилику за ову другу поруку, а то је да  апелујемо на младе брачне парове да се опредељују на што је могуће више деце, а ми ћемо свако наше насеље оплеменити са оваквим мобилијаром и пружити прилику да млади и стари могу да уживају са својим унуцима и са својом децом и просторима испред својих зграда  и да тај начин заједно развијамо Обреновац,  јер будућност Обреновца јесу ова деца и јесу млади људи на руководећим положајима и ја сам као председник поносан на све то- рекао је председник општине Мирослав Чучковић.

Коментари
Додај нови Претрага
Додај коментар
Име:
емејл:
 
Наслов:
UBBкод:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Морате навести анти-спам код који стоји на слици.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget