JA slide show

 

Најбољи матуранти отпутовали на море
петак, 04 август 2017 13:20

zante11201738 најбољих ученика завршних година средњих школа отпутовало је данас са 12 студената са територије општине Обреновац на Грчко острво Закинтос. Пројекат који се по први пут ове године реализује нови назив ,,Матурско лето".

 Урош Мирићић испред кабинета председника Градске општине Обреновац рекао је да су средства за овакве пројекте обезбеђена из буџета општине.
 
- Обреновац је град будућности, Обреновац је највеће градилиште у Србији. Нове инвестиције, нове фабрике у којима раде наши суграђани пружају могућност да вишак средстава од пореза на зараде остане у буџету. Ми та средства усмеравамо на значајне пројекте, у све делове општине. Подједнака брига о свима, пошто је задовољство грађана наша највећа инвестиција - истакао је Мирићић.
 
Члан Већа Градске општине Обреновац Милош Станојевић нагласио је да се овај пројекат реалиѕује први пут ове године. Он је пожелео срећан пут свима и истакао уверење да ће суграђани вратити са лепим успоменама. Станојевић се осврнуо и на критеријуме за одлазак на ово летовање. 
 
zante2017
 
- Наставничка већа све три средње школе из Обреновца одабрала су по два најбоља ученика завршних година на основу њихових резултата. Добитници ваучера су и  студенти који нису добили стипендије у току претходне године али су њихови резултати у току студија били изванредни и кандидовали су их за ову награду - нагласио је Станојевић. 
Коментари
Додај нови Претрага
Додај коментар
Име:
емејл:
 
Наслов:
UBBкод:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Морате навести анти-спам код који стоји на слици.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."