Нова игралишта у Обреновцу
понедељак, 10 април 2017 13:39

igrali1На простору испред СКЦ-а као и у Змај Јовиној улици у Дудовима постављени су нови мобилијари за најмлађе суграђане. Овом приликом председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић рекао је да неће постојати кутак у граду који неће бити употпуњен оваквим садржајем.

 - Апелујем на суграђане да преко месних заједница иницирају изградњу оваквих игралишта како би урадили сваки део Обреновца као што је ово игралиште овде, као што су Дудови и као што ће бити три велика  игралишта у три велика насеља, Ројковац, Сунце и Дудови. Прво ћемо урадити Дудове у склопу познате акције ,,Као Таш а наш" и на великом простору поставићемо парковске садржаје попут оних у Београду. Велика средства која имамо опредељена само за ову намену искотистићемо како би ове садржаје поклонили нашим најмалђим суграђанима. Треба да чувамо ово што смо изградили и морам да обавестим све оне који имају намере које нису добре да смо на овим просторима поставили видео надзор и потенцијални уништитељи биће адекватно кажњени . Уколико то буду малолетна лица биће кажњени њихови родитељи новчано. Веома је важно да ову имовину сачувамо и да она буде што дуже на располагању нашим најмлађим суграђанима - казао је Чучковић.
 
igrali2
 
Директор Јавног предузећа за унапређење и заштиту животне средине Славко Берић најавио је изградњу још седам оваквих игралишта за децу која ће у току пролећа бити завршена у Обреновцу. Он је подсетио је да је овај простор био напуштен и додао да је игралиште богатије за нове засаде као и да је постављена нова расвета. Берић је истакао да је постављен најмодернијиј мобилијар који је поптуно безбедан и рекао да је вредност радова 877 000 динара. 
 
igrali3
 
Нова игралишта биће постављена и у месним заједницама Стублике, Бело Поље као и насељу Гај 1 и Гај 2.
 
У месној заједници Дудови завршени су радови на постављању мобилијара у Змај Јовиној улици. Популарно ,,Парк игралиште" добило је нов изглед а у плану је да након празника почне и изградња ,,Плавог" игралишта. 
Коментари
Додај нови Претрага
Додај коментар
Име:
емејл:
 
Наслов:
UBBкод:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Морате навести анти-спам код који стоји на слици.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget