JA slide show

 

[ инфо @ локал ]
Канцеларија за младеОтворен конкурс за средњошколце - пројекат ,,Светска знања за развој младих”
19/07/2017

Пројекат „Светска знања за развој младих“ је у потрази за ученицима трећег и четвртог разреда средњих школа у Републици Србији!
Пројекат који спроводи Организација српских студената у иностранству, финансира Министарство омладине и спорта, представља дугорочни, одрживи пројекат, образовног и такмичарског карактера, са нагласком на активном учешћу младих на локалном нивоу.


Канцеларија за младеИнфо дан у Обреновцу - пројекат БГД.ЕКОномија
10/07/2017

У уторак 11. јула у 15 часова у сали за састанке у згради општине Обреновац одржаће се промоција пројекта „БГД.ЕКОномија“. Канцеларија за младе Града Београда уз подршку Министарства омладине и спорта покренула је пројекат под називом „БГД.ЕКОномија“. Пројекат има за циљ да подстакне предузетнички дух, запошљавање и самозапошљавање младих кроз иновативни приступ еколошком предузетништву. БГД.ЕКОномија спроводи се у сарадњи са Канцеларијом за младе општине Обреновац.


Канцеларија за младеБесплатне радионице током лета за младе из Обреновца
09/07/2017

Канцеларија за младе општине Обреновац, заједно са Спортско-културним центром „Обреновац" и Библиотеком „Влада Аксентијевић", током лета 2017. године у оквиру програма неформалног образовања реализује бесплатнe радионица под називом „Обреновац–град знања". Циљ овог програма је да обезбеди квалитетно, интерактивно, занимљиво неформално образовање и ангажовано провођење слободног времена током лета.


Канцеларија за младеРасписан конкурс за финансирање омладинских волонтерских пројеката у циљу подстицања активизма и волонтирања младих
04/07/2017

Ресурс центар за Јужнобанатски и Београдски округ, Центар за грађанско деловање, је у сарадњи са Канцеларијом за младе Града Панчева, Канцеларијом за младе општине Бела Црква, Канцеларијом за младе општине Обреновац, Младим истраживачима Србије, Удружењем грађана „Connecting people“, Фондацијом за младе Обреновца, Организацијом за промоцију активизма „ОПА“, Бољевачким удружењем младих – БУМ 8 и уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта, у оквиру програма МЛАДИ СУ ЗАКОН, расписао конкурс за финансирање омладинских волонтерскх пројеката у циљу подстицања активизма и волонтирања младих.


Канцеларија за младеПројекат „БГД.ЕКОномија“
30/06/2017

Канцеларија за младе Града Београда уз подршку Министарства омладине и спорта покренула је пројекат под називом „БГД.ЕКОномија“. Пројекат има за циљ да подстакне предузетнички дух, запошљавање и самозапошљавање младих кроз иновативни приступ еколошком предузетништву. БГД.ЕКОномија спроводи се у сарадњи са партнерским локалним канцеларијама за младе Земуна и Обреновца, али и придруженом канцеларијом Палилуле и Вождовца.


Канцеларија за младеРадионица ”Од крпице до костима”
19/06/2017

Удружење грађана "Круна од нота", уз подршку Канцеларије за младе из Обреновца и Секретаријата за спорт и омладину града Београда реачизује радионицу ”Од крпице до костима”.