JA slide show

 

[ инфо @ локал ]
Канцеларија за младеПредстављање резултата програма Омладински фонд
17/03/2017

Фондација Ана и Владе Дивац уз подршку агенције америчке владе УСАИД, обележила је данас завршетак трогодишњег пројекта “Дивац омладински фондови” конференцијом под називом Млади се питају. Коференцији је присутвовао председник ГО Обреновац Мирослав Чучковић и члан Већа ГО Обреновац Милош Станојевић, као и млади из Обреновца који су последњих година били чланови Одбора програма Омалдински фонд, али и млади чије су идеје подржане кроз исти програм.


Канцеларија за младеПочела сезона пријављивања на међународне волонтерске кампове
15/03/2017

Пријављивање на летње међународне волонтерске кампове почело је у среду 15. марта и врши се сваког радног дана у Канцеларији за младе општине Обреновац, уз претходну најаву на мејл mladi.obrenovac@gmail.com.


Канцеларија за младеПројекција краткометражног филма полазника филмске радионице
21/02/2017

Радионица филма у оквиру програма неформалног образовања „Обреновац-град знања" реализована је током зимског распуста. Полазници узраста од 12 до 26 година су имали прилику да се упознају са појмовима филм, сценарио и одабир глумаца, прошли су кратак курс снимања и монтаже, а све уз подршку предавача Бориса Несторовића.


Канцеларија за младеКоначна ранг листа за доделу студентских награда најбољим студентима са територије градске општине Обреновац
17/02/2017
article thumbnail

Веће градске општине Обреновац, на седници одржаној дана 17. фебруара 2017. године, на основу члана 55. Статута градске општине Обреновац (''Сл. лист града Београда'', бр. 19/14 – пречишћен текст и 73/14), члана 24. Одлуке о студентским наградама (''Сл. лист града Београда'', број 12/14) и члана 58. Пословника Већа градске општине Обреновац (''Сл. лист града Београда'' број 6/13 и 12/15), разматрајући предлог Коначне ранг листе студената за доделу студентских награда најбољим студентима са територије градске општине Обреновац у школској 2016/2017. години који је утврдила Комисија за образовање дана 13.02.2017. године по спроведеном конкурсу по Одлуци Већа градске општине Обреновац VII – 02 б [ ... ]


Канцеларија за младеПозив на округли сто "Приступ хендикепу кроз људска права"
17/02/2017

Канцеларија за младе Обреновац у сарадњи са удружењем грађана "Снага оптимизма", удружењем грађана "КЕЦ Тара", удружењем грађана "Еко двориште" и сурдологом Анђелком Каљевић позива локалне медије да узму учешће на округлом столу "Приступ хендикепу кроз људска права", који ће се одржати 21. фебруара у Спортско-културном центру, са почетком у 11 часова.


Канцеларија за младеНови циклус драмских радионица за младе
14/02/2017

"Паско Хатор" позориште позива све младе заинтересоване за драмску уметност да се током фебруара пријаве на нови циклус драмских радионица које почињу од 1. марта 2017. год. у просторијама Позоришта. Нови полазници ће имати прилике да се упознају са основама сценског говора, сценске игре и покрета, глуме и историјом позоришта. Групе се формирају узрасно, а часови се одржавају два пута недељно. Посебан програм је предвиђен за извођачки ансамбл.