JA slide show

 

[ инфо @ локал ]
Канцеларија за младеКонцерт полазника школе модерне гитаре у понедељак у великој сали СКЦ Обреновац
11/05/2017

Школа модерне гитаре у оквиру програма неформалног образовања „Обреновац-град знања" функционише већ неколико година. Кроз радионице школе у протеклих пет година прошло је више од 250 полазника. Школа гитаре тренутно има више од 30 полазника. 


Канцеларија за младеСвирка у башти СКЦ-а
08/05/2017

У среду 10. маја у летњој башти Спортско-културног центра "Обреновац" од 20 часова биће одржана свирка обреновачког бенда Алеја веикана, као и гостију Никола Чубрило, "Explosia" и "Jet-leg".


Канцеларија за младе Позив за предаваче који желе да учествују у реализацији програма „Обреновац-град знања" током летњег распуста
08/05/2017

Канцеларија за младе Управе градске општине Обреновац, заједно са Спортско-културним центром „Обреновац" и Библиотеком „Влада Аксентијевић", већ седму годину реализује програм „Обреновац-град знања“.


Канцеларија за младеПредстављање резултата програма Омладински фонд
17/03/2017

Фондација Ана и Владе Дивац уз подршку агенције америчке владе УСАИД, обележила је данас завршетак трогодишњег пројекта “Дивац омладински фондови” конференцијом под називом Млади се питају. Коференцији је присутвовао председник ГО Обреновац Мирослав Чучковић и члан Већа ГО Обреновац Милош Станојевић, као и млади из Обреновца који су последњих година били чланови Одбора програма Омалдински фонд, али и млади чије су идеје подржане кроз исти програм.


Канцеларија за младеПочела сезона пријављивања на међународне волонтерске кампове
15/03/2017

Пријављивање на летње међународне волонтерске кампове почело је у среду 15. марта и врши се сваког радног дана у Канцеларији за младе општине Обреновац, уз претходну најаву на мејл mladi.obrenovac@gmail.com.


Канцеларија за младеПројекција краткометражног филма полазника филмске радионице
21/02/2017

Радионица филма у оквиру програма неформалног образовања „Обреновац-град знања" реализована је током зимског распуста. Полазници узраста од 12 до 26 година су имали прилику да се упознају са појмовима филм, сценарио и одабир глумаца, прошли су кратак курс снимања и монтаже, а све уз подршку предавача Бориса Несторовића.