JA slide show

 

[ инфо @ локал ]
Канцеларија за младеИзложба радова полазника летњих радионица у петак у СКЦ-у
05/09/2017

Канцеларија за младе општине Обреновац, заједно са Спортско-културним центром „Обреновац" и Библиотеком „Влада Аксентијевић", током летњег распуста кроз програм неформалног образовања „Обреновац - град знања" реализовала 14 бесплатних радионица за децу и младе.


Канцеларија за младеДесет нових радионица за све узрасте
01/09/2017

Од септембра удружење грађана ”Круна од нота” организује 10 радионица за све узрасте које ће се одржавати током целе године у Удружењу, у улици Спасоја Станојчића 7, Обреновац. Радионице воде стручна лица.


Канцеларија за младеБесплатан плесни курс за девојчице у септембру
01/09/2017

Плесни клуб Тимба поводом почетка школске године отвара своја врата свим девојчицама које интересује плес.
Хип хоп, салса, "reggaeton" и "dancehall" су само неки од плесова чије се основе могу савладати на бесплатном плесном курсу у организацији плесног клуба Тимба, почев од 14.09.


Канцеларија за младеИзложба радова насталих на радионици ”Од крпице до костима”
28/08/2017

Свечано отварање изложбе ”Од крпице до костима” биће у среду, 30. августа, с почетком у 20 часова у просторији Удружења ”Круна од нота”, у улици Спасоја Станојчића 7, Обреновац.


Канцеларија за младеПозив за чланове одбора Омладинског фонда у Обреновцу
23/08/2017

Канцеларија за младе општине Обреновац у сарадњи са Фондацијом Ана и Владе Дивац и Фондацијом за младе Обреновца, уз подршку Балканског фонда за демократију, Грађанских иницијатива и "Youth Build" Србија програма, позива све заинтересоване младе са територије Градске општине Обреновац да се пријаве за чланове одбора Омладинског фонда.


Канцеларија за младеНајбољи матуранти отпутовали на море
04/08/2017

38 најбољих ученика завршних година средњих школа отпутовало је данас са 12 студената са територије општине Обреновац на Грчко острво Закинтос. Пројекат који се по први пут ове године реализује нови назив ,,Матурско лето".