Нацрт листе корисника помоћи за завршетак обнове оштећених породичних стамбених објеката на територији градске општине Обреновац
четвртак, 13 јул 2017 00:00

Нацрт листе корисника помоћи за завршетак обнове оштећених породичних стамбених објеката на територији градске општине Обреновац на којима је настала штета каопоследица мајске поплаве из 2014 године можете преузети овде.

 
Изградња новог моста у Баричу
среда, 12 јул 2017 12:25

acetesic1У току су радови на изградњи новог моста у Улици Аце Тешића у Баричу. С обзиром на то да је стари мост прилично оштећен, приступило се изградњи новог.  Радови ће трајати 50 дана, а до тада мештани из овог дела Барича, требало би да користе алтернативни правац улицом Баричких бораца која води до такозваног Каменог моста. 

Опширније...
 
Одата почаст палим борцима у ратовима 1990-1999. године
среда, 12 јул 2017 10:48

vencuuui2017И ове године на спомен обележје палим борцима у ратовима од 1990-1999. године чланови породица, удружења бораца, ратних војних инвалида и представници Градске општине Обреновац положили су цвеће и одали почаст. Споменик је са зелене површине испред Спортско-културног центра „Обреновац" премештен у парк „Хероја" у центру града. Грађани Обреновца се већ 21-у годину окупљају испред овог споменика како би одали почаст палим борцима.

 
Петровдански вашар у Обреновцу
среда, 12 јул 2017 08:18

Има ли ичег што одолева зубу времена успешније од вашара? Мислите да то није тачно? Да оно што под тим именом познајете више не постоји, или да је сасвим другачије од онога што су познавали ваши родитељи, или њихови?

Опширније...
 
Програм друге недеље „Обреновачког лета"
понедељак, 10 јул 2017 17:22

logo obrenovacko letoГрадска општина Обреновац и у 2017. години реализује програм „Обреновачко лето". У другој недељи „Обреновачког лета" публика ће имати прилике да погледа следеће програме: 

Опширније...
 
Инфо дан у Обреновцу - пројекат БГД.ЕКОномија
понедељак, 10 јул 2017 17:12

dynuploaded07-10-2017 081417 25460У уторак 11. јула у 15 часова у сали за састанке у згради општине Обреновац одржаће се промоција пројекта „БГД.ЕКОномија“. Канцеларија за младе Града Београда уз подршку Министарства омладине и спорта покренула је пројекат под називом „БГД.ЕКОномија“. Пројекат има за циљ да подстакне предузетнички дух, запошљавање и самозапошљавање младих кроз иновативни приступ еколошком предузетништву. БГД.ЕКОномија спроводи се у сарадњи са Канцеларијом за младе општине Обреновац.

Опширније...
 
Књижевно вече петоро српских савремених писаца и песника
понедељак, 10 јул 2017 11:32

ПЛАКАТИздавачка кућа "Књижевна омладина Србије" представиће се у Клубу за децу и младе ЈП СКЦ "Обреновац" у понедељак, 10. јула 2017. године у 20 сати. Публика ће имати прилике да чује петоро наших савремених писаца и песника, као и делове њихових књижевних достигнућа. Издавачка кућа представиће своја издања из области култруног наследја. Обреновачкој публици представиће се: Анђелка Радовановић из Шапца, Сања Вукосављевић из Београда, Илинка Марковић из Београга, Никола Јованововић из Београда и Ана Блажић Максић из Аранђеловца.

Опширније...
 
Бесплатне радионице током лета за младе из Обреновца
недеља, 09 јул 2017 16:03

radin2017Канцеларија за младе општине Обреновац, заједно са Спортско-културним центром „Обреновац" и Библиотеком „Влада Аксентијевић", током лета 2017. године у оквиру програма неформалног образовања реализује бесплатнe радионица под називом „Обреновац–град знања". Циљ овог програма је да обезбеди квалитетно, интерактивно, занимљиво неформално образовање и ангажовано провођење слободног времена током лета.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Page 2 of 700

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

 

Сервис грађана

servisGradjana

Извештајна станица: ДРАЖЕВАЦ

hidrosloski podaci

Извештајна станица: ЋЕМАНОВ МОСТ

hidrosloski podaci

Актуелни конкурси

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget

 

fondIvanB

Јавни конкурс за пријем приправника у Управу ГО Обреновац

 
 

Конкурс за радна места у фабрици "MEI TA Europe"

 
 

Документација за регистрацију стамбене заједнице

registracija-stambenih-zajednica

gradjevinske dozvole

Инвестирајте у Обреновац

javnenabavke

konkursimsp

Канцеларија за младе

COVER-akademska-mreza