Расписан конкурс за финансирање омладинских волонтерских пројеката у циљу подстицања активизма и волонтирања младих
уторак, 04 јул 2017 09:52

plakatРесурс центар за Јужнобанатски и Београдски округ, Центар за грађанско деловање, је у сарадњи са Канцеларијом за младе Града Панчева, Канцеларијом за младе општине Бела Црква, Канцеларијом за младе општине Обреновац, Младим истраживачима Србије, Удружењем грађана „Connecting people“, Фондацијом за младе Обреновца, Организацијом за промоцију активизма „ОПА“, Бољевачким удружењем младих – БУМ 8 и уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта, у оквиру програма МЛАДИ СУ ЗАКОН, расписао конкурс за финансирање омладинских волонтерскх пројеката у циљу подстицања активизма и волонтирања младих.

Опширније...
 
Отворена манифестација ,,Обреновачко лето"
недеља, 02 јул 2017 20:27

biljaГрадска општина Обреновац и у 2017. години реализује програм „Обреновачко лето". Свечано отварање манифестације увеличано је концертом Биљане Крстић и групе ,,Бистрик".  Услед временских непогода, програм је реализован у позоришној сали СКЦ - а. Манифестацију је отворио Члан Већа Градске општине Обреновац Зоран Ћорломановић.

Опширније...
 
Обележавање завршетка обнове поплављених стамбених објеката у Обреновцу
петак, 30 јун 2017 11:04

eukrajКонференција за штампу поводом завршетка пројеката обнове приватних стамбених објеката, малих и средњих предузећа и пољопривредних газдинстава погођених поплавама у Обреновцу, кроз програм помоћи Европске уније поплављеним подручјима у Србији, одржана је у петак, 30. јуна 2017. године у свечаној сали општине Обреновац. 

Опширније...
 
Пројекат „БГД.ЕКОномија“
петак, 30 јун 2017 08:32

logo wide green socialcoverКанцеларија за младе Града Београда уз подршку Министарства омладине и спорта покренула је пројекат под називом „БГД.ЕКОномија“. Пројекат има за циљ да подстакне предузетнички дух, запошљавање и самозапошљавање младих кроз иновативни приступ еколошком предузетништву. БГД.ЕКОномија спроводи се у сарадњи са партнерским локалним канцеларијама за младе Земуна и Обреновца, али и придруженом канцеларијом Палилуле и Вождовца.

Опширније...
 
Нова трим стаза у Забрану
четвртак, 29 јун 2017 09:53

trimstazaУ излетничкој шуми Забран тренутно се обнавља трим стаза. Ови радови се изводе на сваке две године, све у циљу побољшања услова за све спортисте и рекреативце који посећују  стазу здравља ,,Мика Вилотић". 

Опширније...
 
Обреновачки основци посетили аква парк у Аранђеловцу
среда, 28 јун 2017 00:00

osnovciОбреновачки ученици који похађају прва четири разреда основне школе током летњег распуста време проводе на најлепшим планинама у Србији. У оквиру програма „Еко кампови" ђаци бораве на Тари, Гочу, Букуљи и Руднику у одмаралиштима „Центра дечијих летовалишта и одмаралишта Београд". 

Опширније...
 
Градоначелник уручио кључеве трaктoра породици Срeмчeвић
уторак, 27 јун 2017 20:16

trimageГрaдoнaчeлник Бeoгрaдa Синишa Maли уручиo je дaнaс кључeвe нoвoг трaктoрa дoмaћинству Mиoдрaгa Срeмчeвићa из Oбрeнoвцa, зa чиjу je нaбaвку Грaд Бeoгрaд oбeзбeдиo субвeнциje. To je jeдaн oд 35 трaктoрa, кoликo je нaбaвљeнo зaхвaљуjући субвeнциjaмa грaдa и jeдaн oд 11, кoликo ћe их дoбити дoмaћинствa у Oбрeнoвцу. Уручењу је присуствовао руководилац Одељења за подстицаје у пољопривреди Секретаријата за привреду Саво Павичић. 

Опширније...
 
Асфалтирање у Трстеници
уторак, 27 јун 2017 13:14

trstenКао што је у претходном периоду најављено у току ове недеље извођени су радови на асфалтирању у месној заједници Трстеница. Директор Јавног предузећа за изградњу ,,Обреновац" Милан Марошанин приликом обиласка радова заједно са председником општине Обреновац Мирославом Чучковићем, најавио је да ће и наредном периоду истим интезитетом бити настављено уређење некатегорисаних путева широм општине Обреновац.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Page 9 of 704

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

 

Сервис грађана

servisGradjana

Извештајна станица: ДРАЖЕВАЦ

hidrosloski podaci

Извештајна станица: ЋЕМАНОВ МОСТ

hidrosloski podaci

Актуелни конкурси

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget

 

fondIvanB

Јавни конкурс за пријем приправника у Управу ГО Обреновац

 
 

Конкурс за радна места у фабрици "MEI TA Europe"

 
 

Документација за регистрацију стамбене заједнице

registracija-stambenih-zajednica

gradjevinske dozvole

Инвестирајте у Обреновац

javnenabavke

konkursimsp

Канцеларија за младе

COVER-akademska-mreza