Делегација УНОПСа у посети Обреновцу
среда, 27 септембар 2017 14:14

unops1Подсекретарка Уједињених нација и извршна директорка Канцеларије Уједињених нација за пројектне услуге (УНОПС) Грете Фаремо, током другог дана посете Србији, посетила је у среду, 27. септембра 2017. године, заједно са директором Канцеларије за управљање јавним улагањима Марком Благојевићем, амбасадором Краљевине Норвешке Арнеом Санес Бјорнстадом, шефом сектора И операција у Делегацији Европске уније у Србији Николасом Бизелом и председником општине Обреновац Мирославом Чучковићем пројекте које је УНОПС спровео у Обреновцу уз финансијску подршку Краљевине Норвешке и Европске уније.

Опширније...
 
Трибина: „0. Нула и тачка – нулта толеранција за насиље над женама“
среда, 27 септембар 2017 06:14

Обреновачки женски центар у оквиру развојног програма "Обреновачког женског центра за 2017. годину", уз подршку Секретаријата за социјалну заштиту града Београда у четвртак  28.септембра 2017. године од 18 часова у простору Позоришне трупа Хатор - сцена Позориште двориште, (улица Милоша Обреновића 114)  организује трибину: „0.  Нула и тачка  –  нулта толеранција за насиље над женама“.

Опширније...
 
Рани јавни увид у Измене и допуне регионалног просторног плана административног подручја града Београда
среда, 27 септембар 2017 06:12

Комисија за планове Скупштине града Београда, на седници одржаној 12. септембра 2017. године, на основу чл. 45а. Закона о планирању и изградњи („Службени гласник Републике Србије” бр. 72/09, 81/09, 64/10, 24/11, 121/12, 42/13, 50/13, 98/13, 132/14, 145/14) и чл. 11. и 19. Пословника о раду Комисије за планове Скупштине града Београда, донела је Закључак којим

Опширније...
 
Додела монтажних кућа у Обреновцу
уторак, 26 септембар 2017 00:00

Данас 26. септембра 2017 године у 12 часова у градској општини Обреновац извршена је примопредаја, потписани су Уговори и уручени кључеви носиоцима домаћинства за три породице избеглих лица који су се одазвали јавном позиву ,, Додела монтажних кућа СРБ-2 у оквиру - Регионалног стамбени програма – Стамбени програм у Републици Србији, Потпројекат 2 који је финансиран из донаторских средстава којима управља Банка за развој Савета Европе коју је спровео Комесаријат за избеглице и миграције и Јединица за управљање пројектима у јавном сектору д.о.о Београд уз подршку ОЕБЦ-а, УНХЦР-а и градске општине Обреновац.

 
Асфалтирања широм општине Обреновац
уторак, 26 септембар 2017 12:53

vplgr1У току данашњег дана извођени су радови на асфалтирању поједних деоница широм општине Обреновац. Нов асфалт добили су мештани Грабовца и Великог Поља. Јавно предузеће за изградњу ,,Обреновац" тренутно асфалтира некатегорисане путеве у Грабовцу и и то три деонице, а то су Урошевића пут, Љубојевића пут и пут у Виданском крају.

Опширније...
 
Пројекат „Ширимо предузетништво младих на селу“
уторак, 26 септембар 2017 11:50

FLAJER SEP 2017Центар за унапређење друштва уз подршку општине Обреновац и Мнистарства омладине и спорта позивају све младе (и друге заинтересоване) са територије општине Обреновац да се пријаве за циклус бесплатних предавања, једном недељно од 6 октобра (сваког петка), у сали општине Обреновац, у термину од 17 до 19 часова:

Опширније...
 
79. рођендан фабрике "Прва Искра - Наменска"
понедељак, 25 септембар 2017 19:02
iskraНа измаку осме деценије још увек млада и успешна ,по традицији свечаном седницом управног одбора фабрика Прва Искра Наменска из Барича обележила је 70 година рада. Том приликом директор компаније истакао је резултате постигнуте у протеклом периоду.
Опширније...
 
Конференција за штампу поводом све учесталијих случајева просјачења и проституције
понедељак, 25 септембар 2017 13:18

prosjaciНа конференцији за штампу која је одржана у понедељак у општини Обреновац, било је речи о све учесталијим проблемима просјачења и проституције. Том приликом председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић осврнуо се управо на ове проблеме и начине на који ће бити решавани убудуће. 

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Page 6 of 716

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

 

Сервис грађана

servisGradjana

Извештајна станица: ДРАЖЕВАЦ

hidrosloski podaci

Извештајна станица: ЋЕМАНОВ МОСТ

hidrosloski podaci

Актуелни конкурси

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget

 

fondIvanB

Јавно обавештење и јавни позив спортском савезу Обреновац и спортским организацијама са седиштем на територији ГО Обреновац

 
 

Конкурс за радна места у фабрици "MEI TA Europe"

 
 

Документација за регистрацију стамбене заједнице

registracija-stambenih-zajednica

gradjevinske dozvole

Инвестирајте у Обреновац

javnenabavke

konkursimsp

Канцеларија за младе

COVER-akademska-mreza