Ускоро ново игралиште у насељу Ројковац
понедељак, 12 јун 2017 16:46

rojktasnasСтановницима насеља Ројковац представљено је данас на постаментима идејно решење уређења новог игралишта. Дечије игралиште биће обогаћено потпуно новим мултифункционалним комплексом, који ће красити љуљашке, клацкалице, панелне вртешке и клупице. На овом простору биће постављена нова јавна расвета и биће урађена безбедна подлога за најмлађе. 

Опширније...
 
Изградња нове саобраћајнице у центру града
понедељак, 12 јун 2017 08:52

s35У петак су започети радови на уређењу деонице којом ће се централни градски паркинг иза Дома Војске спојити са улицом Вука Караџића. Изградња саобраћајнице трајаће месец дана а вредност радова је 3,5 милиона динара.

Опширније...
 
,,Ширимо предузетништво младих на селу"
понедељак, 12 јун 2017 08:31

poljopredmladУ склопу пројекта ,,Ширимо предузетништво младих на селу"које у сарадњи са Месном заједницом Велико Поље спроводи удружење ,,Центар за унапређење друштва" организује се обука за све младе пољопривреднике. Грађани са територије општине Обреновац који имају између 18 и 30 година могу се пријавити у Канцеларију за пољопривреду Градске општине Обреновац до првог јула и на тај начин стекну учешће у обуци из неколико области пољопривреде. Пројекат финасира Министарство омладине и спорта Републике Србије, 

 
Драмски ствараоци за стратегију културе
понедељак, 12 јун 2017 06:25

Pozoristanci009 SmallПредставници обреновачких аматерских позоришних трупа су у оквиру своје припадајуће радне групе приступили поступку израде Стратегије културе Обреновца. У пријатељској и конструктивној атмосфери, након упознавања учесника са процесом израде стратегије, аналитички је приступљено свим факторима који утичу на развој области драмске уметности у нашој општини, те се кроз позитивне примере дошло до унутрашњих снага и отворених могућности за развој сцене, уз отворен приступ слабостима и препрекама које су заједничке за све прегаоце у овој области.

Опширније...
 
Бесплатне радионице током лета за младе из Обреновца
петак, 09 јун 2017 09:58

Канцеларија за младе општине Обреновац, заједно са Спортско-културним центром „Обреновац" и Библиотеком „Влада Аксентијевић", током лета 2017. године у оквиру програма неформалног образовања реализује 13 бесплатних радионица под називом „Обреновац–град знања". Циљ овог програма је да обезбеди квалитетно, интерактивно, занимљиво неформално образовање и ангажовано провођење слободног времена током лета.

Опширније...
 
Полиса осигурања за општине
петак, 09 јун 2017 14:45

osigura1Полисе осигурања ускоро би могли да имају и градови и општине у Србији. У сарадњи са Светском банком настао је пројекат "Европа Ре" којим би се заштитиле локалне самоуправе које припадају Колубарском сливу. Реч је о једном виду осигурања од елементарних непогода, тачније би општине кроз полисе осигурања заштитиле своју територију.

Опширније...
 
Концерт у петак у СКЦ-у
четвртак, 08 јун 2017 11:42

logo-obrКонцерт поводом славе Црквене општине Обреновац и Градске општине Обреновац Силазак Светог Духа на апостоле - Тројице., одржаће се у галерији Спортско - културног центра у Обреновцу, у петак 09.06.2017. са почетком у 20 часова. Учествују обреновачки млади академски музичари који ће свирати дела класичне музике по избору професора са Факултета музичке академије. Публици ће се представити између осталих и Ана Миљојковић, Жељко Шишић и Матија Јоцић. Пре почетка концерта биће отворена изложба фотографија Вукашина Љуштине под називом ,,Обреновачке цркве у 19. веку".

 
Завршена реконструкција моста на Маричић потоку
четвртак, 08 јун 2017 11:18

zavrmarič1Градски менаџер Горан Весић и в.д. секретара за саобраћај Душан Рафаиловић обишли су данас завршне радове на реконструкцији моста на Маричића потоку у обреновачком насељу Мислођин. Градски менаџер је том приликом захвалио „Путeвима Србиje” кojи су урaдили вeлики пoсao, чимe је дeфинитивнo зaвршена кoмплeтна дeoница oд Mислoђинa дo Дрaжeвцa.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Page 4 of 695

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

 

Сервис грађана

servisGradjana

Извештајна станица: ДРАЖЕВАЦ

hidrosloski podaci

Извештајна станица: ЋЕМАНОВ МОСТ

hidrosloski podaci

Актуелни конкурси

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget

 

fondIvanB

Јавни конкурс за пријем приправника у Управу ГО Обреновац

 
 

Конкурс за радна места у фабрици "MEI TA Europe"

 
 
gradjevinske dozvole

Инвестирајте у Обреновац

javnenabavke

konkursimsp

Канцеларија за младе

COVER-akademska-mreza

Документација за регистрацију стамбене заједнице

registracija-stambenih-zajednica