Асфалтирање у месним заједницама и санација коловоза
четвртак, 05 октобар 2017 13:24

danassasf1У месној заједници Дражевац у Игњатовића крају данас су извођени радови на асфлатирању. Претходних неколико дана машине су биле широм општине Обреновац и асфалтиран је Станимировића крај у Конатицама као и деоница у месној заједници Баљевац. Машине ЈП ,,Путеви Београда" радиле су деоницу у Улици краља Александра Првог.

Опширније...
 
Уклањање графита у насељу ,,Сунце"
среда, 04 октобар 2017 09:43

grafitistocnjakУз помоћ нове мултифункционалне машине Јавног комуналног предузећа Обреновац приступило се данас уклањању графита у насељу ,,Сунце". Ова машина намењена је за одржавање јавне хигијене, уклањање графита, гума са пешачких стаза, плаката, стубова.

Опширније...
 
Подела ,,Пажљивка" ђацима првацима
среда, 04 октобар 2017 09:20

pazlivkoГрадска општина Обреновац трећу годину заредом у сарадњи са Агенцијом за безбедност у саобраћају, организује поделу илустрованог часописа ,,Пажљивка" за све ђаке прваке. Кроз занимљив и интерактиван начин малишани уче основна правила у саобраћају.

Опширније...
 
Обилазак заштићених подручја у Обреновцу
среда, 04 октобар 2017 06:29

arboremtume222Заштићена подручја су прави драгуљи природног наслеђа Србије и представљају дом разноврсним биљним и животињским врстама. Стављањем под заштиту ових подручја осигурава се опстанак драгоцених врста и њихових станишта. Да би најмлађе грађане упознали са природним вредностима у нашем граду спроводи се Програм едукације и презентације заштићених подручја, који се реализује у сарадњи са Секретаријатом за заштиту животне средине града Београда. 

Опширније...
 
Уређење атарских путева
уторак, 03 октобар 2017 19:51

atarskisviПрема плану и програму Јавног предузећа за изградњу ,,Обреновац" у току ове недеље настављени су радови на уређењу атарских путева. Радови су извођени широм општине Обреновац, а нови прилаз својим парцелама добили су пољопривредници из Барича, Стублина, Великог Поља и Мале Моштанице. У месној заједници Велико Поље урађен је пут који спаја ово место са Стублинама. Пут који спаја Малу Моштаницу са Баричем и Јасенком завршен је данас, док је у месној заједници Барич завршен пут који годинама није био проходан и који је отежавао прилаза парцелама. У наредном периоду и у осталим месним заједницама биће настављени радови на уређењу атарских путева. 

 
Обреновачки средњошколци посетили фабрику Меи Та
понедељак, 02 октобар 2017 13:37

Ученици завршних разреда Пољопривредно - хемијске и Техничке  школе обишли су погон фабрике Меи Та у Баричу заједно са представнцима Градске општине Обреновац. Средњошколци су били у прилици да виде како изгледа организација рада и процес производње у једној  од највећих фабрика на територији града Београда.

Опширније...
 
Штаб за ванредне ситуације и зимска служба
понедељак, 02 октобар 2017 12:10
У Градској општини Обреновац данас је одржана седница Штаба за ванредне ситуације и седница Штаба зимске службе. Седницом је председавао председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић. Разлог заказивања седнице припрема за предстојећи зимски период и рад СОТ зимске службе.
Опширније...
 
Нова возила за полицијску станицу Обреновац
понедељак, 02 октобар 2017 06:33

vozilamupГрадска општина Обреновац заједно са Јавним комуналним предузећем ,,Топловод" донирала је два нова возила полицијској станици у Обреновцу. Реч је о патролним возилима, марке ,,Шкода". Возила су потпуно опремљена за ефикасан рад. 

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Page 4 of 716

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

 

Сервис грађана

servisGradjana

Извештајна станица: ДРАЖЕВАЦ

hidrosloski podaci

Извештајна станица: ЋЕМАНОВ МОСТ

hidrosloski podaci

Актуелни конкурси

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget

 

fondIvanB

Јавно обавештење и јавни позив спортском савезу Обреновац и спортским организацијама са седиштем на територији ГО Обреновац

 
 

Конкурс за радна места у фабрици "MEI TA Europe"

 
 

Документација за регистрацију стамбене заједнице

registracija-stambenih-zajednica

gradjevinske dozvole

Инвестирајте у Обреновац

javnenabavke

konkursimsp

Канцеларија за младе

COVER-akademska-mreza